“Power House of Brands” van Publicis One stelt nieuw management team voor

Publicis One heeft vandaag Karel Vinck, huidig CEO Duval Guillaume en Saatchi & Saatchi, Eva Devos, huidig Managing Partner Publicis Brussel en Didier Chamoy, huidig CFO Publicis Brussel, LeoBurnett en Prodigious, benoemd tot het managementteam voor België. 

Publicis One is een revolutionair businessmodel van de Publicis Groupe waarin de kennis en expertises van alle merken in één land onder één dak komen. Een zogenaamd Power House-of-Brands gebouwd op de huidige positionering van de bestaande, sterke labels. Dit is hun antwoord op de toenemende vraag van opdrachtgevers om end-to-end solutions te bieden en een eenvoudige en flexibele toegang tot specialisten op alle fronten van communicatie. Het is daarnaast ook een unieke, disruptieve manier om klanten geïntegreerde creatieve communicatieoplossingen te bieden met de beste specialisten van verschillende bureaus. Publicis One is hiermee de enigste reclamegroepering die zo diep gaat om zichzelf heruit te vinden. 

Publicis One is actief in 50 landen in Europa, het Midden-Oosten, Afrika, Azië en Latijns-Amerika en telt ruim 7500 medewerkers. In België heeft Publicis One 260 communicatieprofessionals die werken voor de labels Saatchi & Saatchi, LeoBurnett, Publicis, Duval Guillaume, DigitasLBi, ZenithOptimedia, BLUE 449, Performics, Prodigious en MSLGROUP. 

Met een nieuw management team creërt Publicis One een structuur over de verschillende labels heen. Op die manier kunnen ze sneller schakelen en inzetten op de sterktes van elk merk. Karel Vinck wordt verantwoordelijk voor Prodigious, DigitasLBi, Duval Guillaume, MSLGroup Belgium en Integratie. Eva Devos krijgt de leiding over Publicis, Leo Burnett, Saatchi&Saatchi, ZenithOptimedia, BLUE 449 en Performics. Didier Chamoy heeft de financiële eindverantwoordelijkheid. De directeuren van alle labels binnen Publicis One rapporteren aan dit management team. 

 “We zetten met Publicis One een enorme stap voorwaarts. en brengen geïntegreerde communicatie oplossingen naar een volgend niveau. De interne grenzen zijn weggevallen. Een digitale strateeg kan samen met een mediaspecialist en een PR specialist in een team werken en daarbij gebruik maken van alle designers, regisseurs, analisten, programmeurs, etc. De wensen van onze klanten zijn hierbij het uitgangspunt. Publicis One is dan ook niet de zoveelste Holding company operatie, maar een unieke Connecting Company.”, zegt Johan Parmentier, CEO Publicis One Benelux.

Publicis One zal opereren vanuit een nog nader te bepalen nieuwe locatie in Brussel.

Contacteer ons
Over Publicis Brussels

Publicis Brussels is a Brussels based communication agency, providing strategic creative and digital ideas helping clients to Lead the Change and to succeed in their own marketing transformation. We’re a healthy agency making contagious campaigns for clients such as BNP Paribas Fortis, Hello bank!, Fintro, Renault, Dacia, Carrefour, Mobistar, ALD Automotive, Nescafé, Hoegaarden, Sanofi, ALS Liga, L’Oréal, Oasis and Reporters Without Borders.

Publicis Brussels
Antwerpselaan, 40
B-1000 Brussels