Met Carrefour market is elke dag een goeie dag.

Met zijn nieuwe campagne verlegt Carrefour market de focus naar het echte leven. Niet het leven met de grote L, maar het leven van alledag: het leven vol kleine dingen om blij van te worden, maar ook met z’n kleine frustraties.

De TV-spot speelt in op typische alledaagse situaties (wie heeft nog nooit de wekker op een verkeerd uur ingesteld ?) en zet zo de nieuwe baseline van het merk in de verf: ‘Elke dag een goeie dag.’

Door hen uit te nodigen om volop te genieten van elke dag, wil de supermarktketen de band met zijn consumenten versterken. Vaak heb je genoeg aan kleine dingen om meer te genieten van het leven: heerlijk bereide gerechten als je geen seconde tijd hebt voor jezelf, lekker verse producten als je iemand wil verwennen, en heerlijke receptideeën wanneer je even zonder inspiratie zit…

Om zijn klanten aan te moedigen om van elke dag een mooiere dag te maken, nodigt Carrefour market hen trouwens uit om zich in één klik te abonneren op de inspiratiekalender. Zo krijgen klanten elke dag automatisch een nieuw recept of een leuke tip opgestuurd via hun online agenda.

Deze nieuwe inspirerende campagne zal vanaf 2 mei te zien zijn op TV en op de website market.carrefour.eu.

CREDITS

Client : Carrefour market - Belgium

Contacts : Brigitte Houyet – Sophie Lerouge

Agency : Publicis Brussels

Account Team : Nathalie Tavernier – Alyson van der Linden

Creative Directors:  Tom Berth - Geert De Rocker

Creative Team : Daniel Vanden Broucke – Maarten De Maayer

Copywriters : Maarten De Maayer - Maxime Damo

Strategy : Sophie Graillot

Graphic Designer: Aldjia Bessalah – Sarah Gabriel

Radio Production Company : Bleu nuit

TV Producers: Marc Van Buggenhout 

Film Production Company : Cartel Films

Post-production Company: Moxy

Web Development : Prophets

 

Over Publicis Brussels

Publicis Brussels is a Brussels based communication agency, providing strategic creative and digital ideas helping clients to Lead the Change and to succeed in their own marketing transformation. We’re a healthy agency making contagious campaigns for clients such as BNP Paribas Fortis, Hello bank!, Fintro, Renault, Dacia, Carrefour, Mobistar, ALD Automotive, Nescafé, Hoegaarden, Sanofi, ALS Liga, L’Oréal, Oasis and Reporters Without Borders.

Publicis Brussels
Antwerpselaan, 40
B-1000 Brussels